FAST RENHOLD Vi tilbyr renhold i hjemmet dit i alt fra en til fem dager i uken, alt etter ønske og behov. Vi tørker støv, pusser vinduer, rengjør gulv, bad og wc. Vi tilpasser oss kundens behov og skreddersyr renholdsløsninger til både bedrifter og privatkunder. HOVEDRENGJØRING Ønsker du en grundig rengjøring av et rom eller et helt hus? Vi tilbyr hovedrengjøring, hvor vi tar renhold av blant annet tak og vegger. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon, eller vil bestille hovedrent.
DIVERSE Vi tilbyr rens av tekstilmøbler slik som sofaer og stoler, samt rensing av teppegulv. Ved bestilling av hovedrengjøring eller flytterengjøring, må det spesifiseres hvorvidt det er ønskelig med rensing. Andre forespørsler i forbindelse med renhold private husholdninger, ta kontakt så tar vi en prat!
VI TILBYR Regelmessig renhold Hovedrengjøring Vinduspuss Skuring/boning Voksbehandling av gulv Tepperens Flytterenhold Byggrenhold
FLYTTERENHOLD Vi utfører renholdet etter kundens ønsker og behov. Ønsker renhold av gjenstående møbler, gjør vi gjerne det. VINDUSPUSS Vi rengjør vinduer innvendig, utvendig, med eller uten karmer og lister. OPPSKURING Vi tar oppskuring av de fleste gulv, med effektive maskiner. Ta kontakt for mer informasjon. BONING Linoleum og vinyl. Miljøvennlig voks blir benyttet.